Our School Day

Interim Autumn Term Arrangements

8:40am – 9:55am

Period One 
10:00am to 11:10am Period Two
11:10am to 11:30am Break
11:30am to 12:45pm Period Three
12:45am to 13:15pm Lunch / Tutor Time (30 mins
13:15pm to 13:45pm Lunch / Tutor Time (30 mins)
13:45pm to 15:00pm Period Four 

Our usual school day looks like this...

8:40am – 9:00am 

Mentoring/Assembly (20mins)
9:00am to 10:15am Period One (75mins)
10:20am to 11:35am Period Two (75mins)
11:35am to 11:55am Break (20mins)
11:55am to 13:10pm Period Three (75mins)
13:10pm to 13:50pm Lunch (40mins)
13:50pm to 15:00pm Period Four (70mins)

 

Back to Top