School Information

Our School Day

Daily Schedule

8.40am to 9.00am

Mentoring/Assembly (20 minutes)

9.00am to 10.15am

Period One (75 minutes)

10.20am to 11.35am

Period Two (75 minutes)

11.35am to 11.55am

Break (20 minutes)

11.55am to 13.10pm

Period Three (75 minutes)

13.10pm to 13.50pm

Lunch (40 minutes)

13.50pm to 15.00pm

Period Four (70 minutes)